Voorpretten en toedoelijstjes

Nu het vertrek steeds dichterbij komt, begint het te kriebelen. Qua werk hebben we een ongelofelijke puist werk verzet de afgelopen weken. Er zijn zoveel mogelijk losse eindjes weggewerkt en ik heb de topper Vincent Wiegers weer bereid gevonden om techneut als achtervang te zijn. Dat geeft vooraf al zoveel rust.
In tegenstelling tot vorig jaar, ben ik van plan om deze (langere) trip, een paar keer per week een paar uur te werken. Anders kom ik mezelf tegen als ik straks weer terugkom.
We gebruiken daarvoor een Trello bord, zodat ik kan beginnen wanneer ik zelf wil.
Het is ook een oefening of het me bevalt om te reizen en soms te werken. Dan kan ik volgend jaar wat vaker op pad.

Hinkelende emoties
Deze dagen zijn, naast de voorpret ook lastig. Maandag 4 september is het 3 jaar geleden dat mijn keukentafellief overleed. Vandaag drie jaar geleden werd hij opgenomen in het UMCG met een buikvliesontsteking. De laatste paar dagen beleef ik die rotperiode steeds opnieuw. Minder heftig en ingrijpend dan vorig jaar, maar de natte ogen momenten zijn regelmatig aanwezig.
Het is goed dat ik zijn sterfdag niet thuis ben. Het is en blijft een Rotdag!

Toedoetjes
Na een appje aan Geert Koops, kreeg ik dinsdag de nieuwe chiffon voor de bus. Liefste schoonzoon Michel zette het ding er gelijk in. Ik kan mijn tanden poetsen zonder op het zout te lekken.
Ook werd maandag het zelfopblazende matrasje bezorgd, zodat ik waarschijnlijk wat comfortabeler lig. Hoe ik dat qua inrichting ga doen, moet ik ervaren. Het matrasje ligt op de bovenverdieping, eens zien hoe lang dat ding erover doet om zichzelf op te blazen.

Er waren nog een aantal MUSTHAVES (gevarendriehoek, brandblusser en verbandtrommel) en de boodschappenlijst groeide gestaag
Vrijdag was alles in huis en vandaag kon ik dus rustig aan gaan stapelen en poetsen.
Morgenochtend nog even huiskamer en keuken kuisen en de laatste spullen in de koelbox en koelkast zetten.

14-daagse voorspellingen, weeralarmen….routeplanning
De planning Duitsland, Oostenrijk, Noord-Italië heb ik een beetje losgelaten. Ik heb geen zin in ramptoerisme of de kans op afgesloten wegen. Het wordt dus een trage trek door Frankrijk met misschien een opschuivertje naar Noord Spanje of toch de afslag naar Noord Italië?
In mijn Google favorieten heb ik een aantal campings opgeslagen, maar eigenlijk heb ik maar 1 ding dat vastligt: de start.
Morgen rijd ik naar Maastricht want ik heb een plekje gereserveerd op Hoeve de Ploeg.

Op loopafstand van mijn lieve maatje Marielle om haar even te knuffelen en om een bakkie te doen met Louis, die al heel lang vraagt waar ik blijf.

Vanaf dinsdag is mijn routeplanner blanco, met een paar wensen.
Rustig naar Luxemburg, dan door naar Colmar en dan zien waar de weg mij leidt.
Vorig jaar had ik een eindpunt wens, de Camargue. Dat lukte
Dit jaar zou ik graag een paar nachten op een camping staan met uitzicht op Venetië (ik hoef er niet in). Maar daarvoor hou ik de nieuwsberichten in de gaten.
Vrijheid, blijheid en alle tijd.
Nog geen angst voor alleenheid en eenzaamheid, we gaan ervoor en zien wel waar de KarinVan landt (niet strandt) 

Nou alleen nog uitvogelen waar dat kopje koffie op het dashboard voor staat.
Het serviceboekje is in het Deens.
(Gevonden: attention assist, die geeft een seintje als het tijd wordt om te stoppen).

7 thoughts on “Voorpretten en toedoelijstjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top