Kampementmomenten

Na een voorspoedige reis (haha. Maastricht) stond ik zondagmiddag in een mum van tijd op een plekkie. De camping (https://hoeve-de-ploeg.nl/) ligt 1,8 km van Maastricht (op papier).Als je naar de stad wilt lopen is het rommelen op een heel druk fietspad en niet echt relaxed.
Het is een beetje rommelfrommel camping waar eigenlijk van alles op- en afrijdt.
(De uitgelichte afbeelding).

Het leuke is wel, dat mijn campingbingo weer gestart is. Niet alleen zijn er veel mensen die nog nooit een kampement hebben opgezet, maar de ervaren kampeerders zijn ook van allerlei pluimage (en behuizing). Geinig! De reizigers zijn echt van alles wat, jongeren, grijze duiven, lhbti q+ en……serieus best veel alleenreizende mannen.
Her en der een praatje maken en gezellig samen afwassen.

De eerste avond heb ik het allemaal niet heel slim aangepakt. Zaklamp niet opgeladen en dan in het donker proberen het bedje te spreiden, de voorstoel te draaien en het een beetje gezellig te maken, was geen succes. Dat ga ik zometeen beter doen!

Andere Perikelen
Vanmorgen dacht ik, toen Skip me om 7 uur in mijn oor begon te likken, even te douchen. Laat ik nou geen 1 euro munt hebben. Dat wordt dus morgen douchen in Luxemburg. Het sanitair hier is prachtig en heel schoon, maar er zijn geen ‘wastafel hokjes’ die afgesloten zijn.

Ach, alles beter dan de camperplaats hiernaast. Waarom willen mensen dat?
Vier rijen dik, gevel tegen gevel (je zit echt tussen de campers buiten). Vreselijk lijkt me dat.

Rotdag
Na een redelijk goede nacht (dat zelfopblazende matras is prima) werd ik katerig wakker. Het is ‘de dag’. Hoe hard je ook probeert om dat niet de hele tijd te voelen, des te harder voelt het.Appjes en lieve berichten lezend, blijft het gewoon keihard verdriet. Paul had deze KarinVan echt fantastisch gevonden.
Vanmiddag met maatje Marielle een matig stuk vlaai gegeten en daarna heerlijk een stuk over de St. Pietersberg gelopen. (er zat nog wat tussen het vlaai eten en wandelen…..maar dat is voor een andere keer).
Het voelt nu in de vroege avond als uitzitten en wachten tot het morgen is.

Morgen rustig inpakken en op weg naar Luxemburg, waar ik pas vanaf 14.00 uur de camping op kan…..dus geen haast.

4 thoughts on “Kampementmomenten

  1. Hi Karin,
    De volgende keer Maastricht… vlaai van Lemmens… op de papenweg 👀! Zet hem op en dikke knuf! Jel

  2. Leuk, ik wist niet dat hier een camping was. Ik kom uit Borgharen aan de andere kant van de Maas (ik woon er al jaren niet meer) en geef er nu les op de basisschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top