Gaan met die banaan

Sinds zondagavond is de KarinVan weer Kampeerbus, in plaats van Transportbus.
Nu leen ik hem niet meer uit.
De afgelopen maanden gebruikten mijn dochter en schoonzoon de bus om meuk van A naar B te verplaatsen. Dan ruilden we even van auto en konden zij aan de slag met de verhuizing.
Sinds november is de KarinVan mijn enige vervoermiddel, want twee auto’s is wel erg kouwe kak. Ik mis het blauwe Doppie (verkocht) niet want alles is hier in Nieuwegein op loop-, fiets-, of tram afstand.
Een keer in de week komt de bus van zijn plaats voor de boodschappen en digispreekuur (twee vliegen in een klap).

De paasdagen op pad.
Morgenmiddag trek ik de voordeur achter me dicht om de Pasen met 4 solovrouwen op stap te gaan. Nou ja, op stap, we staan gewoon een paar nachten op dezelfde plek. De Heemse Weide in Marienheem (bij Raalte).

Het plan was om netjes te wachten met inladen tot donderdagmorgen en vandaag nog gewoon even goed door te werken. Maar ja, Mariëlle en ik hebben vanmorgen flink doorgepakt en er zijn een paar klanten die niet snel genoeg gereageerd hebben op updates en vragen. Woensdag zijn ze weer aan de beurt.
Vanmiddag is er dus al veel in de bus gezet. Waardevolle spullen staan natuurlijk nog in huis, want er schijnt vannacht achter ons een auto gestolen te zijn. Het zal je gebeuren zeg!

Nieuw Nieuw Nieuw
Er is een nieuwe fietsendrager aangeschaft, die kan ik uitschuiven zonder de fiets eraf te hoeven halen. Dat scheelt ongelofelijk veel sjouwen en gedoe. Morgenochtend heb ik ruim de tijd om die erop te hangen, want er zit nog wel wat pas- en meetwerk aan te komen.
(afstellen breedte van de fiets bijvoorbeeld).

Ik zie dit tripje als oefening voor de grote reis in mei en juni.
Mijn voornemen is zo licht mogelijk te reizen met zo min mogelijk losse spullen. Waar ga ik naar misgrijpen de komende dagen?
Dat betekent dat de lijstjes weer in de maak zijn en dat alle kastjes even leeggehaald en weer gevuld zijn. Vanavond nog even Netflix en HBO max leegtrekkken. Op de ereader ben ik met een serie bezig, dus als een boek uit is….hoef ik alleen op volgende te klikken.

Ik heb een extra telefoon en internetabonnement aangeschaft. Die aanbieding kon ik niet laten schieten en wil dus ook in de bus kijken hoe ver een hotspot reikt. Anders moet er nog een mifi dingetje komen, zodat ik niet steeds de telefoon aan de lader hoef te hebben.

Vorige week sloeg de twijfel weer toe, heb ik er weer zin in?
Bijna twee jaar na mijn eerste oefentrip alleen (met alle ellende vanwege ziek&zeer van mijn moeder), moet ik echt weer even moed verzamelen om er opuit te gaan.
Naarmate de vertrekdag dichterbij komt is de twijfel weg. Wie wil er nu niet lekker weg zonder iets te hoeven of te moeten. Waar ik vooral zin in heb is de aanspraak, het samen eten, borrelen en bewegen.

Gaan met die banaan…

7 thoughts on “Gaan met die banaan

  1. Dan wens ik je een fijn weekend Karin. Ik hoop vooral op goed weer: voor jou en voor ons. Zo langzamerhand ben ik wel klaar met dit weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top